Introducció a Snap Júnior

From Edutec Wiki
Revision as of 10:46, 30 July 2019 by Cbarriuso (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Jr1.png

Snap Júnior o també Snap! Jr és un conjunt de blocs per Snap! o Snap4Arduino adaptats de manera que, en comptes de text, les instruccions queden reflectides per emoticones gràfiques. Aquests blocs s'han dissenyat conjuntament amb el departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el professorat de l’escola Dolors Almeda de Cornellà, dintre del projecte Edulab del Citilab de Cornellà de Llobregat.

Aquest projecte de Snap4Arduino està pensat per als infants de primer cicle de primària. L'ús de gràfics en comptes de text agilitza l'ús de blocs. Es pot usar com a continuitat de qualsevol robot físic programat per a moure's en una graella, com per exemple el Fantàstic, ja que el personatge també es mou per una graella a l'escenari -que més endevant es pot treure- de manera similar. És possible fer moure alhora i d'igual manera al robot Fantàstic al terra o sobre una catifa quadriculada i al personatge de Snap Jr al seu escenari.

NOTA: L'aspecte dels blocs pot variar depenent del sistema operatiu emprat.

 

Descàrrega i instal·lació  

Un cop descarregat Snap4Arduino, nomes cal clicar a sobre de la icona del full de paper i, al desplegable, escollit la última opció, és a dir Inicia una sessió de Snap Júnior:

Jr2.png

I ja està!

Jr3.png